Homme

Prosječni muškarac obrijati će se više od 16.000 puta u svom životu. Koža je podložna  svakodnevnom stresu od brijanja i vanjskim uvjetima,  iritira se promjenama kožne barijere te postaje suha i dehidrirana. Mogu se pojaviti crvenilo i nelagoda, zajedno sa specifičnim kožnim problemima, da to umanjimo, razvili smo Gel za brijanje za osjetljivu mušku kožu.  Noreva Gel za brijanje  je specifičan gel jer smanjuje svu nelagodnost uzrokovanu brijanjem, djluje umirujuće i njeguje najosjetljiviju kožu lica.

PJENA ZA BRIJANJE

NOREVA HOMME PJENA ZA BRIJANJE Nanijeti na mokro lice. Masirati, obrijati te isprati. Izbjegavati kontakt s očima. Ukoliko proizvod dođe u kontakt s očima, temeljito isprati s čistom vodom. UPUTA ZA UPORABU: Oprez: bočica je pod tlakom, može eksplodirati u dodiru s toplinom ne izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti i temperaturi višoj od 50°C. Ne bušiti ili paliti bočicu, čak i kad ste potrošili proizvod. Držati izvan dosega djece.
INCI
INCI aqua (water), potassium oleate, potassium cocoate, glycerin, hydrogenated starch hydrolysate, parfum (fragrance), isopentane, sodium oleate, sucrose, cocoate, hydroxyethylcellulose, sodium cocoate, isobutane, polyglyceryl-4 caprate, coco-caprylate, lauryl glucoside, coco-glucoside, glyceryl oleate, bisabolol,potassium hydroxide, sodium hydroxide, tetrasodium glutamate diacetate, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, polyglyceryl-3 diisostearate, citric acid, glyoxal, sodium bočica 100ml